Jak využít magnety s vnitřním závitem?

 

Magnety s vnitřním závitem, známé též jako magnetické úchyty, jsou inovativní pomocníci, kteří kombinují magnet a vnitřní závit. Prozkoumejme společně, jak můžete využít jejich unikátní schopnosti ve vašem každodenním životě.

 

Co jsou magnety s vnitřním závitem?

Magnety s vnitřním závitem jsou speciální typy magnetů, které kombinují vlastnosti tradičního magnetu s možností upevnění pomocí vnitřního závitu. Tyto magnety jsou často nazývány také magnetické úchyty. Jejich konstrukce zahrnuje neodymový magnet, který je umístěn v ocelovém pouzdře. Na jedné straně magnetu je vybaven vnitřním závitem, který umožňuje snadné připojení dalších prvků, jako jsou háčky, šrouby nebo závěsné šroubky.

Vnitřní závit u magnety s vnitřním závitem umožňuje flexibilitu při jejich využití. Tyto magnety jsou obvykle vybaveny odlišnými typy závitů, jako M3 až M10, což poskytuje možnost výběru vhodné velikosti podle konkrétní potřeby.

Kde je využít?

Prezentace a výstavy: Přichyťte magnetické úchyty ke kovovým plochám a pomocí závitu přišroubujte háčky nebo závěsné šroubky. Do těchto háčků můžete následně zavěsit drobné zboží v uzavíratelných sáčcích, ideální pro prezentaci na prodejně či výstavě.

 

Světlo: Fotografové mohou využít magnetické úchyty k přichycení externích LED světel nebo blesků na feromagnetické povrchy. Závit umožňuje snadné přišroubovaní světelného zdroje, což usnadňuje dosažení optimálního osvětlení.

 

Kreativní držáky: Vytvořte jednoduchý, ale efektivní držák na zrcadlo bez nutnosti vrtání. Přišroubujte magnetické úchyty na rameno zrcadla a přicvakněte jej k feromagnetickým povrchům, například koupelnovému radiátoru.

 

Řezání dřeva: Řezání dřeva motorovou pilou může být jednodušší s využitím magnetické pomůcky. Stačí přicvaknout magnetický úchyt k liště na pilu a máte tak snadný a přesný způsob, jak naměřit stejnou délku při nařezávání polen. Tento trik vám ušetří čas a zjednoduší práci s dřevem.

 

Vystavení produktů: Prodejci fotografické techniky mohou efektivně prezentovat stativy na kovovém stojanu. Připojte magnetické úchyty k závitu stativové hlavy a snadno je přicvakněte k ocelovým profilům nebo rámu stojanu.

 

Magnet fishing: Pro nadšence lovu pokladů, známé též jako 'magnet fishers', jsou magnetické úchyty se závitem neocenitelné. Tyto magnety jsou ideální k použití při hledání pokladů ve vodě a ve vodních plochách, kde jsou k sobě schopny přitáhnout kovové předměty a usnadnit tak objevování ztracených pokladů.

Zpět do obchodu